Dag van de Publieke Dienstverlening

De tweede editie van de Dag van Publieke Dienstverlening vindt plaats op donderdag 22 juni. Het thema van de dag is ‘Samen werken aan vereenvoudiging’. Een brede groep vertegenwoordigers uit politiek, beleid, uitvoering, bedrijfsleven en de samenleving gaat met elkaar in gesprek over goede voorbeelden en knelpunten. We bouwen daarbij voort op de Staat van de Uitvoering 2023. Wat is er concreet nodig en mogelijk om te verbeteren?

Wil je erbij zijn? Meld je dan aan

Het programma

De dag bestaat uit twee delen:

  • In de ochtend is het mogelijk om een bezoek te brengen aan een uitvoerings- of maatschappelijke organisatie. Op diverse locaties gaan we met elkaar in gesprek over concrete voorbeelden waar het knelt in de beleidsuitvoering en over mogelijke oplossingen en verbeteringen.
  • ​​​​​​​​​​Het plenaire middagprogramma vindt plaats in The Hague Conference Center New Babylon. In verschillende workshops en sessies komen op een interactieve manier onderwerpen aan de orde die op meerdere plekken in de publieke dienstverlening spelen.

Locaties Dag van de Publieke Dienstverlening

The Hague Conference Center New Babylon, vlak achter Den Haag Centraal Station, is de centrale locatie van de Dag van de Publieke Dienstverlening. Het ochtendprogramma vindt plaats op verschillende locaties in en om Den Haag, hiervoor wordt vervoer en een routebeschrijving geregeld voor alle deelnemers.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de Dag van de Publieke Dienstverlening? Op de website van Werk aan de Uitvoering vind je meer informatie.