Verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024

Ken jij een jonge ambtenaar die buiten de kaders durft te denken? Een ambtenaar die weet wat er in de maatschappij leeft en deze uitdagingen met beide handen aanpakt? Stichting FUTUR – het landelijke netwerk van en voor jonge ambtenaren – is op zoek naar een jonge ambtenaar die de titel ‘Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024’ verdient. 

Verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar

Het thema voor dit jaar is streetwise. Streetwise is gerelateerd aan het concept street level bureaucraat. Iemand die met één of beide benen in de uitvoering staat, met burgers/de maatschappij in contact staat en kennis van de praktijk heeft die nodig is bij het maken van beleid. Een streetwise ambtenaar brengt zijn eigen levens- en werkervaring mee, maar is ook geïnteresseerd in de ervaringen van inwoners en anderen.

De Jonge Ambtenaar van het Jaarverkiezing wordt georganiseerd door Stichting FUTUR. FUTUR brengt jonge ambtenaren met elkaar in contact voor netwerkvorming en uitwisseling van kennis, ervaring en ideeën. Meer informatie over de verkiezing vind je op de website van FUTUR.

Nomineer een jonge ambtenaar

Ken jij een jonge ambtenaar die de titel 'Jonge Ambtenaar van het Jaar 2024' verdient? Nomineren kan tot 31 december 2023 via dit formulier. Op 11 april 2024 vindt de verkiezing plaats.