Gezocht: Innovaties voor de European Public Sector Award (EPSA) 2023-2024

Welke innovatieve topprestatie van overheidsorganisaties in heel Europa verdient de European Public Sector Awards (EPSA)? De campagne voor EPSA 2023-2024 is op dit moment in volle gang. Dat betekent dat je een inzending kunt doen. Een unieke kans voor overheidsorganisaties om hun innovaties in de spotlights te plaatsen.

EPSA

De EPSA wordt georganiseerd door het European Institute of Public Administration (EIPA) in samenwerking met de Europese Commissie, de nationale overheden van Nederland, Oostenrijk, Hongarije en Luxemburg en tevens de stad Maastricht.

De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën, namelijk: 

  •  Innovation in Public Administration

  • Digital Transformation

  • Green Transition and Sustainability

De deadline voor de inzendingen is 1 november 2023.

Draag je steentje bij

Meedingen naar deze prijs levert je zelf ook interessante mogelijkheden op voor vernieuwingen en innovaties door de contacten met andere deelnemers uit heel Europa. Ook zorg je ervoor dat anderen in Europa jouw inzending als bron van inspiratie kunnen benutten. Zo draag je Europa-breed een steentje bij aan het verbeteren van de overheidsprestaties.

Meer weten?

Bekijk de website van EIPA.