Shortlist Beste Overheidsinnovatie van het Jaar bekend

De shortlist van de Verkiezing ‘Beste Overheidsinnovatie van het Jaar 2023’ is bekend. 10 overheidsinnovaties zijn geselecteerd voor de tweede ronde. Het was een lastige keuze voor de jury, omdat er veel kwalitatief goede en originele inzendingen waren ingestuurd.  

Overheidsinnovatie van 2023

Na overleg met de jury tijdens de Dragons’ Den worden op 22 september de drie finalisten bekendgemaakt. De pitches op die dag zijn live te volgen via het YouTube-kanaal van Overheidswards. Op 28 november wordt één van de finalisten tijdens de uitreiking van de Overheidsawards gekroond tot ‘Beste Overheidsinnovatie van het Jaar 2023’.

Shortlist Overheidsinnovatie

Over de verkiezing

Met de verkiezing Beste Overheidsinnovatie van het Jaar heeft de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) als doel om goede overheidsinnovaties een podium te bieden en in het zonnetje te zetten, kennis uit te wisselen en ter inspiratie te dienen voor overheidsinnovaties, overheidsorganisaties en overheidsmedewerkers.

Op deze pagina lees je meer over de Overheidsawards.