23 april IBDS Café: Betere dienstverlening met slimme gegevensdeling

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Kamer van Koophandel, Amsterdam

Hoe kun je als uitvoeringsorganisaties verantwoord gegevens delen om de dienstverlening te verbeteren? Tegen welke knelpunten lopen beleidsmedewerkers aan en: wat zijn oplossingen? Daarover gaat het IBDS Café op 23 april, georganiseerd door Realisatie IBDS en Netwerk Publieke Dienstverleners (NPD). 

Het IBDS Kenniscentrum en het NPD willen allebei kennis delen, de netwerken verbinden en verantwoord datagebruik onder de aandacht te brengen bij (beleids)medewerkers van (uitvoerende) overheden die misschien nog niet dagelijks hiermee te maken hebben, maar wel (mogelijke) oplossingen voor opgaven willen vinden.

Aanmelden

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van IBDS.