13 februari Visiedag voor Jonge Toekomstmakers

Let op: deze agenda-item heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Provinciehuis Zuid-Holland

Wil jij  samen met andere jonge professionals (publiek – privaat – kennis) de impact van (platform)technologie op de overheid van de toekomst en haar (veranderende) rol in de (veranderende) samenleving tastbaar en beeldend maken met ondersteuning van ontwerpers en kunstenaars van Scape Agency en in samenwerking met de Provincie Zuid-Holland? En daarmee onderdeel uitmaken van een groeiende beweging van (jonge) visionairs, denkers en doeners. Om de toekomst van publieke platformen te verkennen, organiseren jonge ambtenaren netwerk FUTUR en Provincie Zuid-Holland een publieke platformen expeditie. Ze worden hierbij ondersteund door Scape Agency.

Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelden vind je op de website van FUTUR