18 januari Staatpraat – 1 jaar Staat van de Uitvoering

Let op: deze agenda-item heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Nieuwpoort, Den Haag

Precies één jaar na de aanbieding van de eerste Staat van de Uitvoering aan de Tweede Kamer, organiseren we weer een Staatpraat. Een symbolisch moment om met elkaar de balans op te maken, vervolgonderzoek te duiden en het politieke debat aan te gaan in de aanloop naar een nieuw regeerakkoord.

Waar: Nieuwspoort

Wanneer: donderdag 18 januari 15.30 – 19.00u

Voor wie: Deelnemers aan eerdere reflectiesessies, andere belanghebbenden vanuit overheid en bedrijfsleven, politici, jongeren, burgers en ondernemers, netwerkorganisaties, journalisten en andere belangstellenden.

Dagvoorzitter: Tom Jessen

Het programma komt zo spoedig mogelijk op de website. Aanmelden kan alvast via de website van de Staat van de Uitvoering